پژوهش کتاب بهداشت و سالم سازی آب نسخه PDF - پژوهش کتاب

قیمت محصول : $0.00

مهمترین عوامل در تعیین روش و میزان تصفیه آب شامل موارد زیر می باشد: مشخصات کیفی آب‌: با توجه به مصرف نهایی از آب که می تواند شامل آب آشامیدنی‌، آب صنعتی و غیره ‌باشد، نوع و میزان آلاینده‌های موجود در آب و روش تصفیه مشخص می شود. مشخصات کمی آب‌: دبی آب و یا به عبارتی حجم آب مورد نیاز در مدت زمان معین یکی دیگر از مواردی است که در انتخاب یک روش مناسب تاثیر‌گذار است. ممکن است یک روش در یک دبی خاص از لحاظ فنی و اقتصادی روش مناسبی بوده اما در دبی بالاتر توجیه‌پذیر نباشد. مهمترین مصارف آب که در صنعت تصفیه آب مورد استفاده قرار می‌گیرند عبارتند از: تصفیه آب صنعتی، آشامیدنی و کشاورزی. در حدود ۷۰ درصد از کل آب مصرفی جهان به صورت آبیاری در بخش کشاورزی‌، حدود ۲۲ درصد در صنایع و تنها در حدود ۸ درصد از کل آب مورد استفاده از کل کره زمین به مصرف خانگی و آشامیدنی اختصاص دارد. مهمترین منابع آب که مورد استفاده قرار می‌گیرند و در صورت آلودگی می‌بایست قبل از مصرف مورد تصفیه قرار گیرند تشکیل شده‌اند از: تصفیه آب چاه یا آب زیرزمینی، سطحی یا رودخانه و دریا‌. تاریخچه تصفیه آب به دو تا چهار هزار سال قبل از میلاد مسیح بر می‌گردد که در آن زمان آب آلوده را توسط جوشاندن بر روی آتش و یا با گرمای آفتاب و یا به وسیله فروبردن آهن داغ در درون آن و همچنین با عبور دادن از لایه‌های شن و دانه‌های درشت تصفیه می‌کردند.

ادامه…

به این پست امتیاز دهید.
بازدید : 233 views بار دسته بندی : تاريخ : 4 اکتبر 2022 به اشتراک بگذارید :
دیدگاه کاربران
    • دیدگاه ارسال شده توسط شما ، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
    • دیدگاهی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با محصول باشد منتشر نخواهد شد.