پژوهش کتاب پادکست اپیزود سیزدهم مسما غوره بادمجان - پژوهش کتاب

قیمت محصول : $0.00

مسما غوره بادمجان، جزو یکی از سنتی‌ترین خورش‌های ایرانی‌هاست که از سالیان دور طبخ می‌شده. این غذا با عطر و بوی دلنشینش‌ از قدیم همراه ایرانی‌ها بوده. پخت خورش بادمجون در هر شهری شگرد مخصوص به خودش رو داره، در این شماره از ویکی‌پز سیری می‌کنیم در شمال و جنوب و غرب و شرق ایران و از شگردهاشون برای طبخ این خورشت میشنویم .حامی مالی این اپیزود: شرکت کشت و صنعت روژین‌ تاک و گروه صنعتی نامی نیک نهاد(سه نان)مالک و صاحب امتیاز پادکست: کانون تبلیغاتی اوژن (رضا میکاییل‌زاده)مدیر پادکست: رامیار منوچهرزادهنویسنده و کارگردان: نگین فیروزینویسنده متن غذا: مونا غفاریپژوهشگر و دستیار کارگردان: امیربهادر بیات با همکاری ریحانه جمشیدی گویندگان: رضا میکاییل زاده و نیلوفر کرانی‌زادهتدوین: فرزانه رضاییموشن‌: نرگس فداکارموسیقی پادکست: محمد برزیده و آیدین انزابی پورهویت بصری: مجید کاشانیپشتیبانی امور: فرشته میکاییل‌زاده و شیرین میکاییل‌زادهپشتیبانی فضای مجازی: محمد غزالی فرد.📌مسما غوره بادمجانInstagram: @wikipazpodcast‏Website: www.wikipazpodcast.com‏Telegram: https://t.me/wikipazpodcastTwitter: wikipazpodcastYoutub: https://www.youtube.com/channel/UCEvplbqXS2YZhJk9cJcvyyA _#ویکی‌پز#ویکی_پز

ادامه…

به این پست امتیاز دهید.
بازدید : 53 views بار دسته بندی : تاريخ : 23 ژانویه 2023 به اشتراک بگذارید :
دیدگاه کاربران
    • دیدگاه ارسال شده توسط شما ، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
    • دیدگاهی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با محصول باشد منتشر نخواهد شد.