پژوهش کتاب کتاب معجزه‌ی بزرگ ‌فکر کردن - پژوهش کتاب

قیمت محصول : $0.00

برای اینکه بتوانیم محدودهایی که برای خود ایجاد کرده‌ایم را بشکنیم و به رشد و شکوفایی برسیم. اول از هر چیز باید افکار منفی را کنار بگذاریم و ذهنمان را به دنیای جدید بازکنیم. درواقع افرادی که توانسته‌اند به پیروزی‌ها و موفقیت‌های بزرگ برسند افرادی بودند که به افکار خود فرصت رهایی و پرواز دادند. آن‌ها بزرگ فکر کرده‌اند و برای رسیدن به اهداف خود تلاش کرده‌اند. یکی از سوال هایی که هنوز هم با وجود دغدغه‌های کوچک و بزرگ برای بسیاری از افراد وجود دارد این است که چطور بزرگ فکر کنیم؟ یا اصلا بزرگ فکر کردن چه نفعی برای زندگی ما دارد؟

دیوید جوزف شوارتز در کتاب معجزه بزرگ فکر کردن به همه‌ی سؤالات ما جواب می‌دهد.

 

 

درباره کتاب معجزه‌ی بزرگ ‌فکر کردن

کتاب معجزه‌ی بزرگ ‌فکر کردن نوشته‌ی دیوید جوزف شوارتز اولین بار سال ۱۹۵۹ در آمریکا منتشر شد و کمی بعد میلیون‌ها نسخه از آن در سراسر دنیا به فروش رفت. همین‌طور که از نام کتاب پیداست شوارتز می‌خواهد خوانندگان را با جادوی تفکر آشنا کند. او روش‌های مفیدی را در اختیار مخاطب قرار می‌دهد نه وعده‌های توخالی. اگرچه سال‌هاست از انتشار اول این کتاب گذشته اما بااین‌وجود هنوز هم ناشران مختلفی آن را تجدید چاپ می‌کنند تا نسل جوان‌تر هم از مطالب آن بهره‌مند شوند. شوارتز در این کتاب راهکارهایی را ارائه می‌کند که به هر فردی این امکان را می‌دهد تا با تفکر درست در شغل، ازدواج و زندگی خانوادگی و جامعه خود برنامه‌ای دقیق و حساب‌شده را طراحی کند. این کتاب به شما ثابت می‌کند که نیازی به روشنفکر بودن و استعداد ذاتی برای دستیابی به موفقیت و رضایت زیاد ندارید، اما لازم است عادت تفکر و رفتارهای را با روش‌هایی یاد بگیرید و درک کنید که این روش‌ها شما را به آن نقطه‌ای که خواهان آن هستید می‌رساند. کتاب معجزه‌ی بزرگ ‌فکر کردن با ترجمه «فراز فرهادی» از سوی انتشارات نگاه نوین منتشرشده است.

در مقدمه‌ کتاب درباره‌ی اصل و اساس آن آمده است: «اصل و اساسی که پایه‌ی کتاب معجزه‌ی بزرگ ‌فکر کردن را شکل می‌دهد، از منابع عالی و اصیل گرفته‌شده؛ به‌اضافه‌ی افکار بهترین و بزرگ‌ترین مغزهای متفکری که تابه‌حال روی زمین زندگی کرده‌اند. بزرگانی مثل داود نبی (ع) که گفت: «هرکس همان چیزی است که در ضمیر خودش از خودش تصور می‌کند.» یا امرسون که گفت: «مردان بزرگ کسانی هستند که می‌دانند افکار بر جهان، حکمرانی می‌کنند.» متفکرانی مثل میلتون که در کتاب بهشت گمشده نوشت: «ذهن بر تخت خود نشسته است و می‌تواند در درون خود بهشتی از جهنم و جهنمی از بهشت به‌پا کند.» و ادراکات بی‌نظیری مثل ادراک شکسپیر که معتقد بود: ‌«چیزی به اسم خیر و شر وجود ندارد و این مفاهیم را ذهن ساخته است.» شاید برای‌تان سوال پیش بیاید که معیار ارزیابی ما چیست؟ از کجا بدانیم این متفکران بزرگ اشتباه نکرده باشند؟ سوال خوبی‌ست. شاهد آن، زندگی خواصی‌ست که بین ما هستند و با رسیدن به موفقیت، تحقق‌بخشیدن به آرزوهای خود و با چهره‌هایی شادمان ثابت می‌کنند بزرگ‌فکرکردن واقعا جادو می‌کند. روش‌های ساده‌ای را که در این کتاب ارائه کرده‌ایم، نظرات نسنجیده‌ای نیست که جنبه‌ی شخصی و فردی داشته باشند. همه‌شان ‌نظرات اثبات‌شده‌ای هستند که هماهنگ با شرایط زندگی تنظیم شده است. تمام روش‌‌ها و راه‌حل‌هایی که ارائه‌شده، برای همه‌ی آدم‌ها قابل پیاده‌سازی و نتیجه‌بخش است».

نگاهی به سر فصل‌های کتاب معجزه‌ی بزرگ ‌فکر کردن

کتاب حاضر دارای ۱۰ بخش اصلی و یک بخش مقدمه و کارهایی که کتاب برایتان می‌کند است. نویسنده به زبان ساده مطالب را نگاشته تا استفاده برای عموم راحت باشد.

مقدمه

کارهایی که این کتاب برایتان می‌کند

باور کنید می‌توانید موفق شوید و به آن برسید

به جنگ بهانه یا پذیرش شکست بروید

چگونه بزرگ فکر کنیم؟

چگونه خلاقانه فکر و رویاپردازی کنیم؟

شما همان چیزی هستید که فکر می‌کنید

محیط اطرافتان را مدیریت کنید: درجه‌یک شوید

دیدگاه‌هایتان را حمایت گر خودتان کنید

برای مردم، خوب بخواهید

عادت عمل کردن به برنامه‌ها را در خودتان به وجود آورید

چگونه مثل رهبران فکر کنیم؟

کتاب معجزه‌ی بزرگ ‌فکر کردن مناسب چه کسانی است

کتاب معجزه‌ی بزرگ ‌فکر کردن با استفاده از نظریه‌های علمی و عملی برای افرادی است که می‌خواهند نیروهای شگرف بزرگ فکر کردن را در خود تقویت کنند. شوارتز به خوانندگان این امکان را می‌دهد تا در نهایت بتوانند با الهام از نیروی ایمان خود به سمت موفقیت قدم بردارند. اگر شما جزو افرادی هستید که نمی‌دانید در موقعیت‌های عملی و در مواجه با مشکلات و دیگر موقعیت‌های زندگی چگونه رفتار کنید این کتاب به شما کمک می‌کند تا:

* از بزرگ فکر کردن، نتایج بزرگی بگیرید.

* ذهنتان را وادار کنید تا فکرهای مثبت ایجاد کند.

* قدرت ایمان را در خودتان تقویت کنید.

* یک برنامه‌ی موفقیت‌آمیز و واقعی طراحی کنید.

* خودتان را جلوی ویروس بهانه آوردن واکسینه کنید؛ ویروسی که عامل شکست است.

* رمز و رازهایی را درک کنید که در دیدگاه شما نسبت به‌سلامتی وجود دارد.

* برای خلاص شدن از بهانه‌های مربوط به نداشتن سلامتی، چهار قدم مثبت بردارید.

* کشف کنید چرا هوش به‌تنهایی جلوی طرز فکر، ارزشی ندارد.

* از ذهنتان برای فکر کردن استفاده کنید؛ نه برای انبار کردن اطلاعات.

این کتاب برای مدیران و رهبران کسب‌وکارها نیز کاربردی است و آن‌ها را به سمت گزینش شیوه‌های مدیریتی صحیح سوق می‌دهد.

درباره دیوید جوزف شوارتز

دیوید جوزف شوارتز نویسنده و مربی انگیزشی آمریکایی در سال ۱۹۲۷ متولد شد. او در سال ۱۹۵۹ به واسطه‌ی کتاب معجزه بزرگ فکر کردن در جهان شهرت پیدا کرد. شوارتز استاد بازاریابی، رئیس بخش و رئیس صندوق دارایی مصرف‌کننده در دانشگاه جورجیای آمریکا بود. بعد از این کتاب بود که او کار خود را به عنوان مربی خود یاری و استراتژیست زندگی آغاز کرد و شرکت مشاوره خود را با تمرکز بر توسعه رهبری با نام خدمات آموزشی خلاقانه تأسیس کرد. شوارتز یکی از افراد برجسته در آمریکا در حوزه انگیزه و خودیاری بود. دانشگاه ایالتی جورجیا، دانشگاهی شوارتز به عنوان استاد درآن تدریس می کرد به او بورس تحصیلی اعطا کرد. شوارتز در سال ۱۹۸۷ در سن ۶۰ سالگی از دنیا رفت.

در بخشی از کتاب معجزه‌ی بزرگ ‌فکر کردن می‌خوانیم

به جنگ بهانه يا پذیرش شکست بروید

اگر می‌خواهید برای برنده شدن آماده شوید. باید مردم را موضوع مطالعه‌تان قرار دهید. برای این کار مردم را با دقت تمام زیر نظر بگیرید تا اصل و قوانین موفقیت را کشف کنید و بعد. در زندگی‌تان به کار ببندید. الآن بهتر است هرچه زودتر آستین‌ها را بالا بزنید و شروع کنید.

در مردم‌شناسی‌تان دقیق شوید! متوجه می‌شوید آدم‌های ناموفق یک بیماری فکری دارند که افکارشان را نابود می‌کند. اسم این بیماری را می‌گذاریم: «بهانه آوردن». همه‌ی آدم‌های ناموفق، نوع حاد این بیماری رادارند و اغلب آدم‌های «متوسط» حداقل به نوع خفیفش دچارند.

در ضمن می‌فهمید بهانه آوردن فرق بین افراد پیشرو و آن آدم‌هایی را مشخص می‌کند که به شکل تأسف‌آوری به کار فعلی‌شان چسبیده‌اند و دائم نگران‌اند که از دستش ندهند. در ضمن متوجه می‌شوید هرچه شخص. موفق‌تر باشد؛ کمتر عذر و بهانه می‌تراشد.

آن‌هایی که در زندگی به‌جایی نرسیده‌اند و برنامه‌ای هم در این زمینه ندارند. هميشه برای تبرئه‌ی خودشان یک دفتر توجیهات آماده کرده‌اند. آن‌هایی که عملکردشان چنگی به دل نمی‌زند. در جواب این‌که «چرا نداریم» چرا نمی‌توانیم. چرا نیستیم و چرا فلان کار را نمی‌کنیم» حاضر به یراق‌اند.

زندگی آدم‌های موفق را بررسی کنید تا متوجه شوید تمام بهانه‌هایی را که یک شخص معمولی می‌آورد. یک شخص موفق هم می‌تواند بیاورد؛ ولی نمی‌آورد. من هیچ‌وقت نشنیده‌ام یا ندیده‌ام که یک آدم موفق؛ چه مدیرعامل باشد. چه افسر ارتش با فروشنده یا نویسنده. با رهبر یک کسب‌وکار یکی-دوتا بهانه‌ی قابل‌قبول برای توجیه در آستین نداشته باشد. روزولت می‌توانست خودش را  پشت پاهای فلجش مخفی کند؛ ترومن می‌توانست بگوید «تحصیلات دانشگاهی» نداشته؛ کندی می‌توانست بگوید برای رئیس‌جمهور شدن هنوز جوان و بی‌تجربه است و جانسون و آیزنهاور هم می‌توانستند به مشکلات قلبی‌شان اشاره کنند.

به این پست امتیاز دهید.
بازدید : 392 views بار دسته بندی : تاريخ : 24 ژانویه 2021 به اشتراک بگذارید :
دیدگاه کاربران
    • دیدگاه ارسال شده توسط شما ، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
    • دیدگاهی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با محصول باشد منتشر نخواهد شد.